Swift

Tapasztalat - Öntapadós melltartó


Sziasztok!
Most, hogy kezd csillapodni a hidegfront, és egyre inkább a hőség jellemző a napok nagyrészére, előkerülnek a szekrényekből a spagettipántos, valamint nyitott hátú ruhák, felsők is. Alapvetően szerintem két csoportot különböztethetünk meg a nőknél; azokat akiket nem zavar, ha látszik a  melltartójuk pántja a ruha alatt, és azokat, akiket zavar. Én az utóbbiba tartozom, elfog a kellemetlen érzés, ha tudom, hogy vagy a vállamon, vagy a hátamon, de látják az emberek, hogy milyen melltartót viselek. Ezért hát nem hagyhattam ki, hogy megpróbáljak pénzköltéssel javítania a dolgon.Ha jól emlékszemnagyjából 2-3 éve kezdődhetett a teljesen pántnélküli, öntapadós melltartó őrület. Azonnal rácuppantam én is a dologra mint ez a találmány...khhmmmm...nos értitek. Akkor még nem volt, ez a hipermegaszuper, pushup-os, elől fűzős variáció, csak sima, ragadós zselével ellátott, testszínű kis kosarak voltak középen összetűzve. A legelső darab, amit abból vettem brutálisan jó volt. Emlékszem, első Balatoni nyaram előt szereztem be, és végigtomboltam benne a nyarat, hordtam napközbe csőtoppokhoz, vagy este a bulikba kivágott hátú felsőkhöz, és még egy áttáncolt estén is hősiesen tartotta magát. Őt szegényemet akkor sikerült tönkretennem, mikor nyár végén egyetlen egy fürdőruhám volt csak tiszta, igen, nem kellett volna lustának lennem, hogy kimossam  a többit, csak hát abban nem volt szivacs, úgy meg kimondottan kényelmetlen volt felvenni, féltem hogy kidörzsöl, valamint nem éreztem komfortosan magam. Akkor jött az ötlet, hogy itt miért ne használjam...hát azért mert az iszapos víz telejsen tönkreteszi. Sajnáltam a kis barátomat, de mivel a nyárnak is vége volt így egy évig nem volt rá szükségem.

Tavaly nyáron már felütötte a fejét a fűzős, pushuppos melltartó őrület, de én piszkosul drágállottam őket, igy ismételten egy olcsóbb árkategóriás, a régebbi jól bevált modellhez nyúltam. Kár volt. Az előző évvel ellentéten, nem hogy egy estét, de egy 10 percet se bírt ki rajtam, eltörtközépen a csatja, nagyjából egy hét alatt ment is a kukába. Csalódott voltam, és Balatonon nem tudtam újabbat beszerezni, így a kivágott felsőknem kerültek elő a nyáron.
Idén mivel már elkezdett lecsengeni a pushup őrület, így csökkent az áruk, valamint nagyon elkezdték őket ismételten reklámozni a nyár közeledtével, úgy gondoltam, beruházos egy fűzős modellre, hátha jobban tart, mint elődje....Aha, nem. Én tényleg bizakodó voltam, sok időt töltötem a legtökéletesebb kiválasztásával, sok forumot végigööngéztem, hogy számomra melyik lenne a legideálisabb(mert ezekből is több féle van) majd boldogan megvásárolva mentem haza, hogy pont tökéletes lesz a hétvégére. Ismételen tévedtem. Kezdetben tényleg semmi gond nem volt, tökéletesen felragadt, kicsit talán jobban is ragadt a bőrömhöz, mint kellett volna, igy nyugodtan elkészültem, majd indulás előtt olyan 10perccel, a feltétel után nagyjából fél órával éreztem, hogy valami nem jó. A melltartó elkezdett kényelmetlen lenni, szépen lassan elengedte magát és elkezdett lejönni. Próbáltam visszaigazitani, ami nagyjából egy percnél tovább sose bírta. Akkor döntöttem úgy, hogy jó, leveszem, átöltözök, és ekkor láttam meg, mi okozta a problémát. A melltartó elengedte a ragasztót! Középről, valamint a széléről elkezdett feljönni a ragacsos zselé, hozzátapadt a bőrömhoz, felgyülemlett. Iszonyatosan csalódott lettem, hiszen ez így az anyaghoz már nem fog visszatapadni, és teljesen használhatatlanná vált, ugyanis így ha felragasztanám csak tovább válna, vagy a nagypublikum előtt gondolna egyett és ugrana le rólam az utcán.
Sajnos háromból két esetben csalódottan ért végett a próbálkozásom, így jelenleg teljesen letettem róla, hogy pánt nélküli melltartóm lehet. Utólag utána járva egyre több helyről olvasok ilyesmi sztorikat, és általában olyan emberektől, akik hasonló méretekkel rendelkeznek, mint én. Meglehet igazuk van. és nem tudja úgy tartani, nem tudom. Minden esetre köszönöm, de egy jó ideig a gondolatát se akarom hallani annak, hogy ismét beruházzak egy ilyen csodára.
Nektek mik a tapasztalataitok az öntapadós melltartókkal kapcsolatban? Van otthon ilyenetek? Osszátok meg velem, kíváncsian várom az élményeiteket!
Sziasztok!

Ezek is tetszhetnek

4 Vélemény?

 1. Hú,én is nagyon fel voltam dobva mikor elkezdték ezeket reklámozni, hogy biztos milyen jó, de hatalmas csalódás lett végül nekem is.
  Én ebayról rendeltem, ez is ugyan úgy néz ki szóval gondolom valami hasonló lehet neked is. Már mikor a kezembe tartottam láttam,hogy nagyon béna az anyaga és nekem oda se tapadt rendesen,pedig milyen jó lenne már az alapötlet :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, pont a kísérletezés miatt én se mertem a tizen x ezres változatokat megvenni :D az alapötlet tényleg zseniális, hiszen sok nő életét könnyítené meg, főleg a divat és komfort terén....de hát a kivitelezés... :D

   Törlés
 2. Pont a napokban gondolkoztam azon, hogy kéne venni egy ilyesmit venni, de a véleményedből kiindulva inkább hagyom a fenébe az egészet ennyit nem ér az egész. Amugy nagyon tetszett a bejegyzésed csak így tovább, és kiváncsian várom a tovabbi írasaidat!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a visszajelzést, örülök,hogy tetszett a bejegyzés! ^^ Sajnos valóban elég negatív tapasztalataim vannak a dologgal kapcsolatban, de ha találok egy jó árban lévő, tartós minőségű terméket akkor majd arról is mindenképpen írok, hátha azzal megkönnyítem a vásárlást! ^^

   Törlés

Flickr Images