Swift

Tavaszváró HAUL

Sziasztok!
Na ki bukkant fel ismét? Rossz szokásomhoz híven sajnos egy ismételt szünetet tudhatok magam mögött bizonyos iskolai és magánéleti problémáknak köszönhetően. Néhány dolgot el kellett rendeznem, újragondolnom az oldallal és a hozzáállásommal kapcsolatban is. A vizsgáimat sikeresen, mondhatni egészen jól teljesítettem, megbirkóztam egy mindenkit utolérő betegséggel és tisztázódott magamban néhány, már jó ideje gyülemlő, zavaró gondolat. Egy szó mint száz; visszatértem kisimultan, pozitív életfelfogással és maximális lendülettel! 
A múlthéten megcsillantak a tavasz első napsugarai kemény két délután erejéig és mint sokakat, engem is magával ragadott a jó idő lendülete. Ugyan mostanra ismételten a hóbakancsot kellene húzni, de bennem ott csillog még a múlthéten magamba szívott napsugár édes íze, így megejtettem egy már jó ideje esedékes kis vásárlást a hosszú hétvégén. Idejét se tudom, mikor voltam utoljára anyukámmal egy igazi csajos napon...pontosabban délelőttön, de az biztos, hogy ez jót tett mindkettőnknek.
Ez az overál első ránézésre szerelem volt számomra. Kissé húzott dereka és bővülő alja teszi elegánssá ezt az elefántcsont színű darabot. A mellkasán található kis zseb és felhajtott könyékig érő ujjai pedig lehetővé teszik, hogy egy átlagos hétköznapon is bátran hordjam. Igazság szerint még váratom egy kicsi a dolgot; alig várom, hogy ezt vehessem fel a szakestünkre.

Ezzel a darabbal néhány kérdés felmerült bennem. Ez most ing, vagy ruha? Igazából hiába gondolkodtam ezen, abban biztos voltam, hogy magammal hozom. Ez a multifunkcionalitása az egyik, amivel a szívembe férkőzött, hiszen a mostani hideg időben egy fekete farmerrel, később pedig egy sötétebb harisnyával is csinos kis outfittet tudhatok a magaménak.

Már egy előbbi HAUL posztomban is kifejtettem, mennyire szeretem a kabátkákat. Igazából ezért is a tavasz a kedvenc évszakom, meg talán a születésnapom miatt is, hiszen ilyenkor tökéletes az időjárás az ilyen kiskabátok viseléséhez egy csinos ing, vagy póló felett. Ezt a rózsaszín kabát semmi pénzért nem hagytam volna ott az üzletbe. Eléggé lenge a napfényes időjáráshoz, és cipzáras hullámos elejével pontosan olyan elegáns kinézetet kölcsönöz, mint az Ukrajnában vett vastagabb dzsekim.

Amióta néhány éve elkezdődött a jellemfejlődésem imádom az ingeket. Szerintem egy ing minden élethelyzetben tökéletesen szuperál, hiszen egyaránt lehet elegáns, valamint laza városnézős viselet is. Nem is beszélve a bő pulóverek alá felvett hosszú ingekkel; valóságos álom. Ez az ing a színeivel is megnyert, hiszen  az átlag fekete-fehér színek helyett világosbarna-sötétkék és piros színekben díszeleg. Ez a különlegessége fogott meg igazán, és lett az egyik kedvenc darabom azonnal.

Alakomból kifolyólag megtanultam, hogy a vízszintesen csíkos ruhák nem állnak a legmegfelelőbben. Azonban a hosszában csíkos ruhák mivel nyújtják a hatást számomra különösen előnyösen állnak. Ez a hosszú ujjú overál azonnal a szívembe férkőzött. Nem csak a színe miatt, hanem a kis fodros alja a mellkasán megkötős díszszalag miatt is. Szerintem nyári estékre tökéletes "randiruha" egy esti sétához.

Mondhatni darázs alkatomból kifolyólag nagyon kevés nadrág van, ami igazán passzolna rám. A farmerek rendszerint a combomra feszesen jönnek csak fel, míg derekamnál teljesen elállnak, ezért sokszor le is csúsznak. Ebből kifolyólag nehezen találok magamra megfelelő nadrágot, így ennek a két szépségnek nagyon megörültem. A csíkos DorothyPerkins nadrág a derekánál kissé szűkített, mégis sztreccses elegáns fazonú így tökéletesen beleillik a bizonyos egyetemista imagebe. Egyre kevesebb olyan nadrággal találkozom, amin még valóban ott a hely, hogy egy övet belerakhassunk, így egy begyűrt inggel eleganciát kölcsönöz a rohanó hétköznapokba. A rövidebb változat nadrággal már valóban a tavaszra készülök, hiszen ez egy bokavillantós, felül gumis derekú Zara nadrág. Eddig még soha nem volt hasonló nadrágom se, de őt nem tudtam otthagyni az üzletbe. Kíváncsi vagyok, milyen szetteket sikerül kihoznom belőle.

Nem kezdődhet tavasz cipő nélkül. Ez a sportcipő jellegű lábbeli alapjáraton magával ragadó a csíkos mintájával, de az arany díszítés teszi igazán különlegessé szerintem. A legegyszerűbb szetteket is képes feldobni egy hasonló színű táskával karöltve. Nem is beszélve arról, hogy meglepő módon kifejezetten kényelmes, egy várost felfedező sétához tökéletesen el tudom képzelni magam benne.
Ti megtartottátok már a tavasz kezdő bevásárlásotokat? Esetleg van egy kívánságlistátok, amit be szeretnétek szerezni még a nyár előtt? Osszátok meg velem!

Ezek is tetszhetnek

6 Vélemény?

 1. Annyira hasonló a stílusunk! :) Szuper bejegyzés lett, várom a következő cikked! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök,hogy tetszett a bejegyzés! Igen, már én is megfigyeltem, hogy hasonló stílust képviselünk. ^^ <3

   Törlés
 2. Az a cipő!Keeel!Amugy eszméletlen király lett a bejegyzésed remélem lesz még ilyen. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! A cipő nekem is nagy kedvencem a halomból ^^ Örülök, hogytetszett a bejegyzés! <3

   Törlés
 3. A két hosszanti csíkos ruhadarabba most azonnal bele is szerettem! Igazán tavasziasak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ugyanerre gondoltam, mikor megláttam őket! Remélem rendesen ki lesznek használva ^^

   Törlés

Flickr Images