Swift

Anglia HAUL

Sziasztok!
Egy előző, nem túl kellemes hangvételű posztban elárultam, hogy az elmúlt hosszú hétvégét Angliában töltöttem. Most már egy sokkal kellemesebb, boldogabb bejegyzéssel készültem, ugyanis a veszteség ellenére is sikerült szert tennem pár fantasztikus holmira odakint, amiket gondoltam bemutatok most nektek.

Ha Angliát és a vásárlást említi valaki, akkor az emberek többségének szinte azonnal London jut az eszébe, ami nem is csoda. Hiszen hatalmas főváros, rengeteg üzlettel és természeten az Oxofort Steetel. Eddig én is azt hittem, hogy csak ott lehet vásárolni és csak ott található meg minden. Ez kissé olyan, minthogy sok Pesti azt hiszi, nincs élet máshol az országban. Persze tisztelet a kivételnek, senki nem vegye magára, csak viccelni próbáltam :) Nagynénim tervezetét követve mi azonban nem Londoni látogatásunk napjára terveztük a vásárló körutat, hanem egy kisebb városban, Crowleyban álltunk meg hosszabb időre, hogy kiélhessük női szenvedélyünket, míg nagybátyám a Starbucksban pihent. 
Legelőször az utunk a plázába vitt ahol megközelítőleg másfél órát bóklásztunk, de ennek az időnek is a nagy részét a Primarktba töltöttük. Úgy érzem megtaláltam a kedvenc üzletemet. Nem hittem volna, de megverte nálam a H&Met mind a ruhák stílusában, mind az árban. Onnan több mindent is várásoltunk de a legelső, amik a kezembe akadtak ezek a csodálatos kis őszi csizmák voltak. Stílusban tökéletesen megfeleltek annak, mit itthon égen földön kerestem és még nem találtam, valamint az áruk is felülmúlta az elvárásaimat. Egy pár 8Ł-ba került ami 2770Ft-nak felel meg....Nem rossz ugye? 


Amiket még sikerült ebben az üzletben levadásznom, azok nem másak, mint ezek az igazán csinos kiegészítők. Legelőször a 6 chokerből álló szettet szúrtam ki, ami vegyesen áll az arany-és fekete színekből, alkotókból. Utána jött a többsoros nyaklánc ugyancsak ebben a színkombinációban valamint a 3darabos hajpánt kollekció. Eddig sajnos nem volt sok fejdíszem, pedig igazán praktikusak tudnak lenni egy rosszhaj napon. 
A boltban mászkálva sikerült megfejtenem az eddig számomra ismeretlen tényt, miszerint ennek a boltnak a márkája az Athmosphere is, ami a ruhatáram legnagyobb részét alkotja. Most még jobban megnyugodott a lelkem, hogy sikerült jól válogatnom.
A plázázást és egy finom ebédet követően maradt az utolsó bolt a kisvárosban, a Paund land. Egy egy úgynevezett 1Ł-os bolt ahol tényleg, az égvilágon szinte mindent meg lehet szerezni mindössze 1Ł-ért. Vigyázni kell vele, hamar ellehet veszni a sokaságban, mint ahogyan én is tettem sajnos. Legelsőként az édességhalmot kikerülve találtam rá a kozmetikai részlegre ahol ráeszméltem, ideje kissé felfrissíteni az otthoni tárat. Így szereztem be egy sminkes kistáskát, valamint egy ecsettartót, bele való púder, kontúr, szemöldök és szemhéj ecsettel valamint egy szempilla göndörítővel és kétoldalú nagyítós tükörrel együtt. Ez a szett összesen 8Ł-ba került, ami egyáltalán nem pénz érte szerintem.

A kozmetikai kiegészítőkön kívül engedtem a kísértésnek és bevásároltam nasi ügyileg is, természetesen nem mind magamnak. A család minden tagjának, valamint a barátaimnak, csoporttársaimnak is hoztam néhány apróságot. Számomra teljességgel felfoghatatlan, mennyi nassolnivaló található odakinn minden mennyiségben. Főleg, hogy az ajánlatok is kedvezőek, hiszen rengeteg olyasmi ajánlat várt, mint 3pepsi 1Ł-ért... nincs mit tenni, szeretem halmozni az élvezeteket. Kár, hogy hajlamos vagyok túlzásokba esni.Az utolsó dolgokat egy East Grinstead nevű kisvárosban szereztem be. Ide igazából csak sétálgatni jöttünk, mégis, nem tudtunk ellenállni a csábításnak, hogy bemenjünk néhány IGAZI angol turiba. A rózsaszín széldzsekit az elsők között szúrtam ki, amitől kissé féltem, mivel kiengedve igazán nagynak tűnt, de felvéve, a derekánál magamra igazítva meglepően aranyos. Emellett rendkívül praktikus, mivel kényelmesen alá tudok öltözni vastagabb pulóverekkel is, így garantáltan nem fogok fázni benne. A másik szépség egy egyszerű, elöl kétzsebes fehér ing volt, amit az utolsó percben pillantottam meg. Kellemes anyagú, és kimondottan csinos darab, rajta a kis aranygomb kiegészítőivel. 


A megszerzett zsákmányokat nem kimondottan tartom soknak, de kevésnek sem kevés. Én tökéletesen meg vagyok elégedve eddig mindennel, és úgy gondolom jó vásárt csináltam minden téren. Ti vásároltatok mostanában valamit? Kíváncsian várom!

Ezek is tetszhetnek

6 Vélemény?

 1. Nagyon jó dolgokat szereztél be! :)
  Nekem az angliai vásárlással az a tapasztalatom, hogy kint sokkal jobb cuccok vannak, jobban megtaláltam ott a stílusom.
  Egyébként nem is tudom, melyik cucc tetszik a legjobban, mind annyira jó! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezt én is tapasztaltam. Sokkal több mindent találtam, amibe beleszerettem, mint itthon, és valóban minden olcsóbbnak hatott. Örülök,hogy neked is tetszenek ^^

   Törlés
 2. OMG nagyon lovely dolgokat találtál *-* Az ember azt hinné, hogy sokkal-sokkal drágábbak a holmik Angliában :O. De most meglepődtem rendesen!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez az utazás számomra is pozitív csalódással végződött a vásárlás terén is ^^ Meglepő, hogyha a jó helyen keresel mennyi mindent találsz ilyee jó áron ^^

   Törlés
 3. Wow, abba a széldzsekibe szerelmes lettem! *-* Nagyon király dolgokat szereztél be!
  Én kb egy hónapja egy felsőt se találtam magamnak, de múlt hétvégén barátnőm kezembe nyomott egy bordó felsőt amibe azonnal beleszerettem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel így is így voltam; szerelem volt első látásra ^^ Sajnos mindenkinél vannak időszakok, hogy nem talál magának semmit, de nagyon örülök, hogy végül sikerült neked is beelszeretned egy új ruhadarabba ^^

   Törlés

Flickr Images