Swift

Mit vettem Ukrajnában?


Sziasztok!

A tegnapi Mi van a táskámban? posztot követően, most egy HAUL bejegyzéssel készültem nektek arról, miket is vásároltam a kis kiruccanásunk során. Nem először járok kinn, és még mindig nagy élmény számomra. Amúgy is imádok nézelődni, vásárolni, piacozni, és a kinti világ mindenki számára tartogat az ízlésének megfelelő holmikat. 
Nagybátyámék már gyakorlott vásárlók odakinn, mondhatni 2-3heti rendszerességgel járnak ki már évek óta, és szinte töviről hegyire ismerik a városkát ahol voltunk, így nyugodt szívvel rájuk bíztam magam. Nagynénim igazi bolt és vásárlás őrölt, persze nem az igazi Őrült értelemben, így biztos voltam benne, hogy tudja, hol találok a fogamra való darabokat, hiszen már a kocsiban letisztáztuk, mik is azok, amiért kiindultam.
Ezzel a kabátkával már messziről, pár bódéval arrábbról szemeztem és felvéve azonnali szerelem volt. Igaz, hosszú szövetkabátra indultam a hűvösebb őszi időkre való tekintettel, de mivel még csak nyár vége volt, alig találtunk őszies ruhákat. Ez a kabátka a tipikus átmeneti viselet, hogy a elkövetkezendő kissé hűvösebb időkbe ne dideregjek. A rózsaszín része iszonyatosan puha, kissé peplunos anyagú, az ujjai meg az igazi műbőr kabátujjak. Ez a két dolog annyira passzol egymáshoz, hogy még a nagy melegbe sem akartam levenni magamtól. Oldalas fekete cipzárja rettentő kényelmes ellentétben más ilyesmi darabokkal, így volt némi kétségem mikor azt mondták, húzzam össze magamon, de kellemesen csalódtam. Első része simán felvéve hosszúkás, hullámos esésű, így igazán dögös, csajos a kialakítása, nem is beszélve, akis, műbőr csíkokkal a zsebek elején. Ez a kabát úgy hogy volt, egy tömény szerelem a számomra.

Már a legelső boltban kiszúrtam ezt az irtózatosan aranyos táskát, csak éppen ilyen piszkos rózsaszín színben, ami letörte a lelkesedésemet. Voltaképpen az utolsó utáni pillanatban láttam meg ezt a krémes-arany árnyalatot visszafelé menve a kirakat egy eldugott sarkába, amiről tudtam, elhozom. Mostanában sokkal jobban szeretem a hátizsákokat, mint a vállon lógós szatyortáskákat, ez a darab pedig a kis fém cicafül díszével belopta magát a szívembe. Külsőleg egészen kicsinek tűnik a táska, de a belső tere mégis arányaiban nagy, nagyon sok miden elfér benne. Két oldalán is van két zseb, ami szolgálhat díszként vagy akár esernyőt, kisebb flakon vizet is tudok benne tárolni. Elején viszonylag nagy zseb van, amibe legnagyobb meglepetésemre még azén nagyméretű pénztárcám is belefér . Az iratoknak, vagy női tisztaság dolgoknak pedig egy belső zseb is ki van alakítva ami mit ne mondjak bizonyos helyzetekben nagyon is hasznos.

Már évek óta fája a fogam egy ilyen egyszerű kis Converse tornacipőre, és végül sikerült is szert tennem egyre. Sok ember szerint butaság 2000forintnál többet kiadni egy átlagos tornacipőért, de hát a marketing, az marketing, nem igaz? Lehet csak bebeszélt butaságnak tűnik, de szerintem jobban néz ki, mint az átlagos tornacipők a színes csíkokkal az oldalán, valamint a kis emblémával a tetején. Kövezzetek meg, ha csak márkadumának tűnik, de én tényleg így gondolom, különösen, hogy a kényelmével sincs baj, míg az ilyen átlag tornacipők rendszerességgel feltörik a lábam. 

Még márciusban láttam meg ezt a csodálatos cipellőt egy Fashion Blogger oldalán az instagrammon, és már akkor beleszerettem ebbe a New Ballance. Rengeteg oldalt átnéztem ahonnan esetleg megrendelhettem volna, de egyszerűen sehol sem találtam pont ilyen színűt. Iszonyatos nagy szerencsém volt ezzel a cipellővel, mivel ez volt az utolsó darab a készleten, így nem is haboztam, azonnal elhoztam. Felülről nézve kissé talán ducinak tűnik, de éppen emiatt is iszonyatosan kényelmes felvéve. Le se akartam venni. Kívül belül pihe puha anyagú, a talpa is kényelmesen idomult a lábamhoz, igazi főnyeremény.

Csak fél szemmel láttam meg ezt a cipőt, és ahhoz képest, hogy eleinte a Nike ezen változata mennyire nem tetszett, ezt a színkombinációt a végére nem tudtam otthagyni. Kissé húztam a próba kapcsán a számat, de nagynénim unszolására, végül a lábamra húztam, és gyerekek, olyan volt, mintha felhőn járnék. A talpa kellemesen rugalmas, kívül belül csupa puha, alkalmazkodó anyagból van. Ez a cipó maga a tökéletesség. Bármennyire is furcsán néz ki eleinte, én nekem is voltak kétségeim, de tényleg az eddigi legkényelmesebb cipőm. Tipikusan az a darab, amit sose szeretnék levenni a lábamról és egy egész napos városnéző túrát végignyomnék benne örömködve ugrándozva.

A ruhaneműkről lekanyarodva a táskásomnál találtam rá erre az a bolyhos, csajos kis kulcstartóra. Amúgy is tervbe volt egy hasonló vásárlása az új kulccsomóm miatt, és ez pont kapóra jött. AZ biztos, hogy ezt a bolyhos golyót könnyen meg fogom találni a táskámban akármikor.

Már nap végén, indulás előtt jártunk, mikor nagynénim kiszúrt egy gyönyörű ékszerboltot, ahova ő és barátnője ékszermániája miatt kénytelenek voltunk betérni. Hát, nem bántam meg. Én ennyi csillogó gyémántot, kristályt, aranyat és ezüstöt még soha nem láttam egy helyen. Külön jó pont a boltnak, hogy nem csak a többszázezerbe kerülő gyémántgyűrűkkel és smaragd fülbevalókkal volt tele, hanem megtalálhatók benne egyszerűbb, finomabb ezüst ékszerek is. A mi szűk családunk nem egy kimondottan rongyrázó típus, anyával sokkal jobban szeretjük a kis finom ékszereket, mintsem az öklömnyi kővel ellátott csüngőket. Így találtam meg ezt az édes, egyszerű kis kristály fülbevalót, ami tökéletes is lesz anyukám születésnapjára. Mázli, hogy nem olvassa a blogom ;) 
Igazából ez az t számomra iszonyú pozitívumokkal volt tele, a város gyönyörű volt, és mindent beszereztem, amit csak szerettem volna...még többet is. Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés. Nektek hogy tetszenek? Mit szeretnétek még bevásárolni a suli kezdés előtt? Kíváncsin várom válaszaitokat! Sziasztok! 

Ezek is tetszhetnek

6 Vélemény?

 1. Nagyon szuper dolgokat szereztél be, egytől egyik mindegyik elnyerte a tetszésem. A táska főleg! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, nagyon örülök, hogy ezekre rá találtam, és hogy tetszenek neked ^^ a táskának már meg is volt az első városi útja és igazán jól szuperált :D

   Törlés
 2. Nagyon jó dolgokat sikerült vásárolnod, nagyon tetszenek!:) Főleg a kabát, és a cipők!:)
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy te is így gondolod ^^

   Törlés
 3. De jó dolgokat vettél,igaz a cipők a kedvenceim! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A cipőkbe én is nagyon szerelmes vagyok, bár már azt se tudom, hányadik párak. Teljesen megszállott lettem😅😫

   Törlés

Flickr Images