Swift

Átlag nap a Balatonon?

Sziasztok!
Ugyan azt terveztem, hogy az előre megírt bejegyzésekkel lepem el a nyár alatt az oldalt, ám természetesen nem sikerülhet minden úgy, ahogyan azt az ember eltervezi. Meglepetésemre kapok üzeneteket, hogy mi újság, elvagyok tűnve, ami igazán jól esik nekem ♡
Gondoltam írásban demonstrálom egy napom, csupán annak érdekében, hogy össze tudjatok rakni egy kisebb képet.

Kezdjük ott, hogy nem alszom az esetek nagy részében, persze ez önszorgalomnak mondható, de hát Balatonon vagyunk, nem? A csapatom fantasztikus, azén szememben legalábbis, persze ez nem jelenti azt, hogy mindig minden happy és zökkenőmentes. Mindenki tudja, hogy akkor lesz élvezetesebb a munka, ha a munkatársaiddal jó kapcsolatot ápolsz, és ha kell akkor kieresztitek a gőzt, még ha ez egy kisebb, vagy nagyobb vitát von is maga után.
Nálunk egyik íratlan szabály, amit az újaknak is rögtön elmondtunk, hogy tanácsos mindenkivel jóban lenni, mivel nagy előnyökkel járhat. Régieket már rögtön a szezon elején nagy mosollyal,vidáman köszönteni, újaknak kedvesen bemutatkozni, beszélgetni. Szerencsére a kezdeti kedvességekből pár napon belül természetes jó kapcsolat, alakul ki, amiből tavalyról is fenn maradó haverság.
Bárki kérdezte tőlem eddig, hogy milyen az élet a Balatonon munkás ként, nagyon kevesen hallottak panaszkodni. Meglehet, hogy csak a munkaköröm miatt, de én már két éve imádom a munkákat, egymás közt akárhogy is panaszkodunk. A beosztás remek, viszonylag kevés óraszámban dolgozunk, és rengeteg érdekes, mókás és imádnivaló embert ismerhetünk meg. Visszajelzésekből is halljuk, hogy szerencsére sok ember, család számára okoztunk örömöket, kellemes emlékeket. Fantasztikus érzéssel tölt el, mikor év közben is kapjuk a hívásokat, üzeneteket, és érdeklődnek felőlünk, kérdezik mikor dolgozunk, hogy akkor ők arra az időszakra foglaltatnak maguknak szállást. Az ilyenek mindig megmelengetik az ember szívét, és úgy érzi, tényleg megéri mindent beleadni.
Természetesen megvannak az árny oldalai is a dolognak, hiszen ez egy testileg és szellemileg is lefárasztó munka.  Figyelni kell a gyerekekre, lassan megmutatni nekik a kézműves dolgokat, játékokat elmagyarázni, minden táncot betanulni, megtanítani nekik és az esti mini discot végigkiabálni, majd levezetni az esti programot. Mindenképpen fárasztó munka, különöse ha valaki a vízi játékokban és/vagy a vízi aerobicban is részt vesz, de és őszintén élvezem minden percét.
Nem tudom pontosan, hogy mások milyen munkakörülmények között dolgoznak, de én hálás vagyok ezért a munkáért, és próbálom a lehető legtovább kiélvezni, mielőtt belecsöppenek a kemény munka világába.
Timit dolgoztatok eddig? Milyen véleménnyel vagytok a jelenlegi munkahelyetekről? :)

Ezek is tetszhetnek

0 Vélemény?

Flickr Images