Swift

L'ORÉAL termékteszt


Sziasztok!
Egyre közelebb a nyár, a napok egyre csak melegebbek lesznek, és ilyenkor én is teljes mértékig lemondok az alapozó minden fajtájának a használatáról. A nap gyönyörűen süt a szabadban, és akik ebben az időszakban sokat sétálnak odakinn, azok tudják, hogy nem igazán adódnak kellemes szituációk abból, ha az arcod alapozó réteg fedi.

Sajnos többször láttam már olyat, hogy a nagy melegben valakinek az alapozója szó szerint lefolyt az arcáról az izzadságcseppekkel együtt, a fagyi után megtörölve a száját világos körben letörölte a színezett krémet, vagy egy homloktörlés után narancssárgás foltot hagyott a világos felsőjén, mikor azt megigazította. Nagy forróságban az ilyen bakik szinte elkerülhetetlenek, ezért is próbálom ilyenkor teljesen elhagyni az ilyesfajta sminktermékek használatát. 
Természetesen mindenki szép, sima arcbőrt szeretne, amihez szerencsére egyre több cég gyárt kisegítő krémeket. A mai termék ugyan egy félresikerült terv során jutott hozzám, de nem igazán bántam meg. 
Mostanában eléggé elterjedt az interneten az úgynevezett BlackMask, ami a videókban igazán ígéretesnek látszik. Én is ki akartam próbálni ezt a terméket, de nem igazán tűnt megbízhatónak a 100forintért rendelhető, kistasakos kiadás, a drágább, 24000forintosokra pedig nem volt kapacitásom. Ezen a vonalon elindulva kezdtem el kutakodni a neten, különböző csoportokban lévő bejegyzések között böngészni, és többször is megakadt a szemem olyan válaszokon, amik azt tanácsolták, hogy az elterjedtebb drogériákban kaphatóak ilyen krémek, és mondhatni jól beváltak. Így fellelkesülve indultam is el, s az egyik ilyen üzletben megkérdezve egy eladót, ő adta ezt a terméket a kezembe, hogy egészen biztos; ez az amit keresek. Ez nem volt más, mint a L'oréal Paris: Pure clay detox arcmaszk. Kételkedtem ugyan, de a leírásban az összetevők is mondhatni megfeleltek, no meg persze ott volt a naiv bizalmam az eladó felé. 
Igazából itthon szembesültem a ténnyel hogy korántsem azt a terméket vettem, amiért indultam, ugyanis se a használata, sem a véghatás nem egyezik meg a leírtak szerint. Természetesen nyugodt lélekhez méltóan nem szándékoztam visszamenni és verni a futószalagot, hogy „Márpedig én nem ezt akartam, át lettem verve!!!”, így adtam a kencének egy esélyt, és ez volt a lehető legjobb döntés. 
Használata ennek is végtelenül egyszerű. Egy rutinos arctisztítás után kentem fel nem túl vastag rétegben a krémet, majd hagytam megszáradni teljesen. Mikor ez megvolt langyos vízzel letöröltem, majd egy puha kis törülközővel megszárítottam az arcom. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan ekkora hatást mutat, hiszen az arcom azonnal sokkal kisimultabb, puhább lett. A legkevésbé sem volt se nem olajos, se nem száraz tőle a bőröm, csupán teljesen felfrissült. Nem beszélve arról, hogy az illata is rettentően finom volt, még a krém lemosása után is hosszan éreztem. Sminkecset felvételével nem kellett sokat felhasználni, így meglehetősen takarékos, sokáig használható a tégely tartama. 
Ugyan egy véletlen folytán alakult így a vásárlás, de teljes szívemből örülök a dolognak. Az arcom szabadabbnak érzem, nem tömíti el az alapozó a pólusaimat és nem is kell vacakolnom annak felkenésével. Heti 1-2 ilyen kezeléssel tökéletesen érzem magam.
Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, és a hasznotokra válik! Ha bármi kérdésetek lenne ezzel, vagy akár más témával kapcsolatban, írjatok kommentet, vagy vegyétek fel velem a kapcsolatot a chatben, vagy e-mailen keresztül. :) 
Sziasztok! 
Ezek is tetszhetnek

0 Vélemény?

Flickr Images