Swift

Helyzetjelentés


Sziasztok!
Kicsivel több, mint egy hónapos "pihenés" után megéreztem frissen, üdén vidáman! Végre letudtam minden vizsgámat, lecsúszott a vállamról a mázsás teher, és immáron nyugodtan alhatok. Igen, lehet, hogy kicsit úgy tűnhet túlreagálom a dolgokat, de lelkileg és szellemileg mondhatni eléggé megviselt ez az elmúlt időszak, ami sajnos az oldal elhanyagoltságán is visszatükröződött. 

Sajnos, nem sajnos nem sokáig élvezhetem a mézédes pihenés napjait, mivel tavalyhoz hasonlóan a nyaramat ismét a Balatonon töltöm munkavégzés közepette. Tavaly erre az időszakra úgyszintén megszűntek a bejegyzések a blogomon, ám ez évben úgy gondoltam kidobom az efféle forgatókönyvet az ablakon, egyenesen a nagy, csalogató Balatonba, és egy olyan tervezettel rukkolok elő, ami számomra is könnyedén követhető, valamint nektek is meghoz néhány bejegyzést. 
Ugyan az elmúlt időszakban a cikkek, bejegyzések megírására nem volt időm, de bizonyos projektek készítését nem szüneteltettem, amikről fotós anyag is készült. Próbálok az indulás előtt minél több anyagot begépelni, így a nyár folyamán már csak közzé kell tennem a piszkozatokat, amit akár mobilról is véghez tudok vinni, ezzel biztosítva a heti legalább egy, bár jobbszeretném inkább 2/3 bejegyzést :)
Nemsokára érkezem egy termékteszttel, valamint néhány pakolós tippel ellátott cikkel, a nyaralási előkészületeket megörökítve. 
Ha a tervem sikerül, akkor hamarosan láthattok az oldalon egy szavazást, amiben a szeptemberi bejegyzésekről fogom kikérni a véleményeteket. 
Addig is minden jót nektek, akik érettségiznek, vizsgáznak azoknak sok sikert, a többieknek pedig kellemes pihenést kívánok! Szívjatok magatokba sok D vitamint! :)
Sziasztok!

Ezek is tetszhetnek

0 Vélemény?

Flickr Images