Swift

Garnier termékcsalád teszt


Sziasztok!
Most, hogy itt a tavasz, egyre többet mozdulnak ki az emberek a szabadba, ezáltal a napocska is szerencsére jobban süti az arcunk, és idővel reméljük, egyre több helyen érik a kellemes sugarak a bőrünket. Ilyenkor általában arrébb kerülnek a különböző temérdek sminktermékek, amikkel télen fedtük el az arcunk. Legalábbis részemről így történik. Azért imádom a tavaszt, mert ilyenkor a bőröm sokkal kisimultabb, de természetesen még most is szüksége van ápolásra. A következőben szeretnék bemutatni nektek néhány Garnier terméket, amire most nagyon rákaptam, és felettébb hasznosnak találom őket :) 


A kedvencemmel kezdeném a tisztító gél-kefével, amit pattanások kezelésére fejlesztettek ki. Szerencsére a bőröm miatt nem panaszkodhatom, mert általában egészen sima, csak akkor bukkannak fel kisebb bőrhibák, ha megrontom valamivel a gyomrom, esetleg közeledek a piros betűs napokhoz. Ezeknél az alkalmakkor igazán jó barátnak számít ez a kis aranyos, valamint a hétvégenti teljes arc-és bőrápolási rituálémkor is mindig szerepet játszik. 
Nem csak a pattanások megszüntetésében segít, hanem a kissé zsírosabb bőrt is tökéletesen megtisztítja a kis sörtéi segítségével, így kellemes, baba puha bőröm lehet.  Ő az egyik, akit mindenképpen ajánlanék, mindenkinek, hiszen tapasztalataim alapján többfunkciós hatása igazán kellemes érzést nyújt, és egy kicsi boldogságot is kölcsönöz. :)

Ezt a kis aranyost, még tavaly nyáron fedeztem fel, amikor közvetlenül Júniusban, a munkámba menet előtt 1 héttel iszonyatosan csúnyán leégtem egy tóparti sátrazás alkalmával. Ugyan a testem legtöbb részén A Forever Aloéverás sprayét használtam, kissé kellemetlen illata miatt az arcomra nem szívesen fújtam belőle, valamint az utcán mászkálva fura benyomást keltett mikor elővéve egy majdnem literes flakont kezdtem fújkálni magam. Akkor akadtam rá a boltba erre a kis csodára, és már aznap délután tudtam, hogy ő nagy szerelem lesz. 
Kellemesen hűsíti a kissé égett, száraz bőrt, és az illata is igazán kellemes. Szerencsére gyors hatás nyújtott a regeneráló képességével, és mire indultam a Balatonra nyoma sem volt a vörös színnek az arcomon. Azóta mindig a táskámban van egy ilyen kis tégely, hiszen télen a kiszáradt kezemre is tökéletes megoldást nyújtott.

 
Én alapjáraton nem igazán szeretek vastag sminkréteget felvinni az arcomra, de természetesen engem is zavarnak a néha felbukkanó apró bőrhibáim. Ugyan télen nincs ott a kockázat, hogy a napsugarak beleégetik a bőrödbe a színezett krémet, tavasszal már szerintem nem tanácsos +2kilóval az arcodon járkálni az utcán. Nem is beszélve arról, mennyre kiábrándító, amikor a ruhaüzletekben egy szép felsőn meglátom az előző hölgy által otthagyott sminkmaradványokat. Brrr...
Már sokszor hallottam a BB krémről, és úgy gondoltam, most jó alkalom lesz kipróbálni. Én egy light/világos színű krémet emeltem le a polcról, hiszen az én bőrtípusom, még a néhai élvezetes percek után is amit az UV csövek nyújtanak, meglehetősen fakó, így még a közepes krémek is nutellaként hatnak az arcomon. Őszintén szólva valóban jó élménnyel gazdagodtam a krémmel kapcsolatban. Igazán kellemes az illata, és tökéletesen illik a bőrszínemhez, valamint kevés is elég hogy elsimítsa az arcom, mindenféle alapozó hatás nélkül. Igazi no make up-make up hatást kelt :)

 
Ha már volt smink, akkor beszéljünk kicsit a sminklemosóról. Már rengeteg helyen láttam ennek a kétfázisú olajos micellás víznek a reklámját, és úgy gondoltam itt az ideje nekem is beszerezni egyet. Meg kell, hogy mondjam, tényleg ez az eddigi legjobb sminklemosóm! Eddig akármit próbáltam,a a szempilláimról egyik se tudta rendesen lehozni a festéket, így reggel mindig pandamaciként ébredtem. Nos, vele ez teljes mértékben véget ért. Kicsit ódzkodtam eleinte az olajos része miatt, de remek illata, és a valóban hatásos eredmény eloszlatott minden kétséget. Csak fel kell rázni, vattakorongra nyomni, és le is törli a sminket az utolsó szemig. Egyetlen egy kissé zavaró dolgot fedeztem fel, mégpedig, hogy ami sminket a szememről letöröl, annak elkenődött maradványai sokszor az arcomon maradnak, de szerencsére erre is találtam megoldást :)

 
Az előbb bemutatott olajos micellás víz mellett egy kisebb flakonú, kímélő tonikra is szert tettem. Neki igazából a kinézete tetszett meg nagyon, valamint hogy olyan kicsi az üvege így könnyedén magammal vihetem mindenhova. Ez a kis csodalötty eltüntet minden maradék sminket, amit az sminklemosóm az arcomon hagyott, valamint kellemesen mattítja az utána keletkezett olajos hatást. Puhít, valamint összehúzza a leradírozott pattanások utáni bőrt, nyugtatja, ezzel elősegítve a gyógyulást. Szerintem ez a két flakon együtt a tuti páros :)

 
Hiába vége a zord, bőrt kiszárító hidegnek,a a bőrünknek folyamatos ápolásra van szüksége. Személy szerint elképzelni se tudom a testápoló nélkül, hiszen a reggeli zuhanyzás után, kissé mindig kiszárad, ami néha eléggé kellemetlen is lehet. Ezzel a regeneráló testápoló tejjel mindig megtudom nyugtatni a bőröm, valamint eszméletlenül puhává és kellemes illatúvá is varázsolja. Sok testápolóval ellentétben ne irritál, nincs utána viszkető érzésem, ami külön hatalmas piros pontot jelent neki! :)

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és a hasznotokra válik. Ha bármi kérdésetek lenne ezzel, vagy akár más témával kapcsolatban írjatok kommentet, vagy vegyétek fel velem a kapcsolatot a chatben vagy e-mailen keresztül. :)
Sziasztok!

Ezek is tetszhetnek

2 Vélemény?

  1. Válaszok
    1. Ezzel nem vagy egyedül ^^ eddig nem használtam sok terméket, de most már én is igazán megszerettem :)

      Törlés

Flickr Images