Swift

Csináld magad egérpad


Sziasztok!
Bizonyára legtöbbeteknek fontos, hogy a szobájukban még a legapróbb kis kiegészítő passzoljon a stílusához, elképzeléséhe, ízléséhez. Én is ezek közé a személyek közé vagyok sorolható, ugyanis igazság szerint még az is szúrja a szemem, hogy a tűzőgépem kék színe kiesik az összhatásból. Kissé furi, de ez van, szeretem ha összeillenek a dolgok :)

Ez az egész egérpad dolog nálam úgy jött, hogy nekem egy eléggé régi kisegérkém van, ami ugyan tökéletesen működött, az utóbbi időkben akadozni kezdett, majd egyáltalán nem reagált. Fogalmam sem volt mit kezdjek vele néhány napig, majd megfeledkezve a hibájáról vackoltam be vele az ágyba, ahol a lepedőmön tökéletesen funkcionált. Így próbálgatni kezdtem és kiderült, hogy valamiért csak textileken hajlandó hasznosítani magát, amire ezt az egyszerű, mutatós és nem utolsósorban praktikus megoldást eszeltem ki. 
Amire szükségetek lesz:
 vágódeszka
 textil (olyan amit már nem használtok, vagy nem árt meg neki ha kivágtok belőle egy darabot)
 ragasztópisztoly

A művelet voltaképpen pofonegyszerű. Annyi a feladatunk hogy a vágódeszkát ráhelyezzük a textilünkre. majd egy nagyobbacska keretet hagyva körbevágjuk. Figyelembe kell venni a deszka vastagságát, és hogy ne feltétlenül csak a szélére lógjon rá az anyag. 
Ha ez megvan nincs is más dolgunk, mint fogni a ragasztónkat, és behajtogatva leragasztani a széleit. Ajánlatos a két hosszabb oldallal kezdeni, majd ráhajtani a rövidebb odalakat, úgy igazgatva el az anyagot.

Nekem igazán remekül szuperál, jobban gördül rajta az egerem, mint a hagyományos szivacsos, vagy gumis lapokon. :)

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés és a hasznotokra válik. Ha bármi kérdésetek lenne ezzel, vagy akár más témával kapcsolatban írjatok kommentet, vagy vegyétek fel velem a kapcsolatot a chatben vagy e-mailen keresztül. :)
Sziasztok!

Ezek is tetszhetnek

0 Vélemény?

Flickr Images