Swift

♡ Karácsonyi készülődés ♡ nagyikészlet a sütikért


Sziasztok!
Szerintem nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne azt mondta volna, hogy a nagyi sütije a egy finomabb. Komolyan, nem tudom hogyan csinálják. Én személy szerint szinte mindig ott vagyok a nagymamám mellett mikor nagyobb mennyiségű süteményt készít, és itthon sose tudom ugyanolyan finomra megcsinálni, még ha ugyanazokat az alapanyagokat használom is. A nagymamák egyszerűen tündérek :)

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a nagyszülők sokkal inkább örülnek a kevesebb költségvetésű, ám de szívből jövő dolgoknak, amiket feltudnak használni vagy egyszerűen csak ki tudnak tenni a polcra és nézegetni. Én nagymamám részéről az első kategória mellett döntöttem, mivel az utóbbi időben elhintet pár dolgot, amire szüksége lenne a konyhában, vagy csak felmenve hozzájuk láttam, hogy már ráfér a csere.
♡ konyharuha
♡ sütőkesztyű
♡ habverő
♡ szilikon lapátka
♡ csipesz
Ezek közül mindegyiket a Pepco-ban szereztem be természetesen olyan színekben ami megy nagyim konyhájához. Ezek közül mindegyik hasznos lehet, a konyhai segédeszközöket ő hozta szóba még régebben, a konyharuhán, valamint a sütőkesztyűn nekem akadt meg a szemem, hiszen azok már kissé megviseltek a konyhájában.
Véleményem szerint ez egy igazán hasznos, és kedves kis ajándék lehet minden nagymama részére, amit megszínesíthetünk esetleg pár fakanállal, vagy egyéb eszközzel, amiből hiányt szenved a mi jó tündérünk ^^

Remélem tetszett a bejegyzés és segítségül szolgált az ünnepekre való készülődésben. :)

Ezek is tetszhetnek

0 Vélemény?

Flickr Images