Swift

♡ BLACK FRIDAY HAUL ♡


Sziasztok!
Mint minden "vásárlásmániás ruhabolond" én is nyomon követem természetesen a különböző eseményeket, amik többnyire nagy kedvezményekkel járnak. Ebből leginkább talán az úgynevezett BLACK FRIDAY-t az az Fekete Pénteket szoktam várni, hiszen ilyenkor nem kell feltétlenül a zsúfolt üzletekben nyomorogni és szinte már verekedni az emberekkel egyes darabokért. Ez, és amiket látok különböző oldalakon,hogy hogyan ölik egymást ilyenkor az emberek és állatok módjára szó szerint taposnak át egymáson, ez nem az én világom. Én sokkal inkább szeretek nyugodtan leülni itthon a gépem elé egy bögre meleg teával és szépen nyugodtan, senki ellen nem harcolva berakosgatni a kosaramba az ugyanúgy leakciózott dolgokat, és megvárni amíg szépen házhoz hozza a postás. Idén is így tettem, és még nagyobb örömömre tegnap meg is érkeztek a várva várt darabjaim, miket úgy gondoltam bemutatok nektek, hátha ti is találtok szemeteknek valót. Esetleg ezekből néhány dolog, mint például a sál vagy a fülbevalók remek ajándékok lehetnek karácsonyra is.

Legelőször ezt az egyszerű, de nagyszerű fehér inget gondoltam megosztani veletek. Már nem ez az első, hogy rendelkezem ezzel a darabbal, hiszen ő örök részét fogja szerintem képezni a ruhatáramnak. Finom, elegáns, ugyanakkor egyszerű is, így remekül kombinálható szinte akármivel. Őt azért rendeltem most meg, mivel az előző méret aminek a birtokába voltam sajnos már nagy volt rám, így gondoltam ideje beszerezni egy újabb darabot.

                                                                                                         
Következzenek ezután a nadrágok. Nos, én a nyár alatt gyakorlatilag 2 nadrágomon kívül mindegyiket alkalmatlanná tettem  téli/kora tavaszi viselésre, így kénytelen voltam beszerezni néhány darabot. AZ alap farmer és szürke színek mellett most egy világosabb khaki színűvel is gazdagodott a gardróbom mit szerencsére akármelyik fehér vagy púderrózsaszín felsőmmel könnyűszerrel tudok hordani. Mindhárom nadrág szupersztreccs és igazán kényelmes darabok. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is ezeket, vagy legalábbis hasonlókat fogok beszerezni, ha ismét rászorulnék. 

Legelőször kissé húztam a számat erre a melltartóra, mikor az oldalon szemeztem vele, hiszen a legkevésbé se vagyok híve a push-up cuccoknak. Ennek viszont annyira tetszett a színe, fazonja és nem utolsó sorban az ára is, hogy úgy véltem megér egy próbát. Mikor kibontottam és megtapogattam örömmel tapasztaltam, hogy a lehető legkevesebb szivacsot érzem csak benne, ami éppen csak a kimerevítés segítésére szolgál, és nincsen benne olyan vastag 10centis tömés, mit egyes melltartókban fogtam már. Úgy érezem jó varátok leszünk.

Már egy jó ideje érik bennem a gondolat, hogy a fülbevalóim valamilyen oknál fogva olyanok, mint másnak a hajgumik, hullámcsattok. Egyszerűen eltűnnek hatalmas bánatomra és amikor egy lustább reggelen keresem őket...akkor sajog igazán a szívem. Ezt egy remek alkalomnak tartottam arra, hogy felfrissítsem szolid készletem. Ezeket a gyönyörűségeket találtam, annyira nem is horribilis áron. Rögtön beleszerettem a színükbe, hiszen kivétel nélkül mennek mindenhez, és mivel nekem kettőnél több lyuk van a fülemben még kombinálva is nagyon aranyos és esztétikus látványt nyújtanak.


Hiába van itt a zord, hideg tél, minek én már az elején fogvacogva állok a buszmegállóba, attól a nap sokszor még ugyanúgy süt, és ha lesz hó, akkor biztosra veszem, hogy a vakító fehérség csúnya hatással lesz a szememre. Mint általában a fülbevalókból, órákból, nyakláncokból, és minden más kiegészítőből, a napszemüvegeimből is szeretem ha több különböző szín sorakozik egymás után, ám sajnos a nyár folyamán csúf károkat szenvedett a fekete darabom, így csaptam most le erre az édeskére.


                                                                                    
Számomra a sál elengedhetetlen kielégítő a nyáron kívül minden évszakban, ahol éppen nem folyik rólam a víz csupán egy ruhácskába. Magamnak a púderrózsaszínes szürkés csodát szereztem be, ami jelenleg most az egyik legnagyobb szerelmem a ruháim közül. Hatalmas, szinte már pokrócnak is használható, és iszonyatosan meleg. Már tavaly szemet vetettem rá barátnőmnél, akkor még fekete-fehér kombinációba, és kerek egy év kellett ahhoz, hogy rászánjam magam a vásárlásra, csak egy szerintem hozzám jobban illő színben. Biztosan állíthatom, hogy nem bántam meg, hiszen sálra mindig szüksége lesz az embereknek és ebben nem fogok fázni a nagy téli hidegben.
A másik sál pedig azért különleges mert azt anyukámnak vettem karácsonyra, ugyan ettől egy jóval eltérőbb krém-világosbarna színben. Ez egy kicsit más, mivel őt kivételesen nem rendeltem, hanem a fekete péntek utóhullámainak keretein belül szereztem be. Itt hívnám fel a figyelmetek arra, amit ma saját bőrömön tapasztaltam, hogy néha érdemesebb bemenni az üzletbe szétnézni, nem a gép előtt lustálkodni, hiszen míg ez a sál a webshopban teljes áron van fenn, a helyi üzletben a harmadáért sikerült beszereznem egy helyi akció keretében :)
Természetesen ez is ugyanolyan hatalmas, talán még nagyobb is mint az enyém és észveszejtően meleg. Biztos vagyok benne, hogy ennek az ajádéknak akárki örülne karácsonykor aki egy kicsit is fázós :)

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzés, ha bármi kérdésetek van a témával kapcsolatban, vagy csak úgy, azt ide kommentbe nyugodtan írjátok le, vagy akár a chatbe is kapcsolatba léphettek velem. :)
Sziasztok!

Ezek is tetszhetnek

2 Vélemény?

  1. Jól bevásároltál. :D De nagyon jók *--*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, ez egy jó "ürügy" volt ,hogy megszerezzem azokat, amiket már rég kinéztem :D

      Törlés

Flickr Images