Swift

Őszi TAG


Sziasztok!
A napokban találtam valamelyik oldalon egy úgynevezett TAG bejegyzést, és mivel engedélyezett volt a kérdések felhasználása, úgy gondoltam élek a lehetőséggel, mivel emlékezetem szerint még nem csináltam ilyet a blogon, valamint a kérdéseket is aranyosnak találtam. A kérdőívet mindössze egyszer olvastam végig, mielőtt megválaszoltam volna, szóval ez amolyan ami hirtelen az eszemben, az azonnal a gépembe mód. 
Remélem nem lesz unalmas ez a bejegyzés, és ha valaki szeretné, az ugyanúgy felhasználhatja, ha neki is megtetszettek a kérdések. :)

1. Milyen ízesítésű a kedvenc teád?
A sima citromos fekete tea. Mindig a jégkorizásra emlékeztet, hiszen nálunk a jégpályán árulnak ilyet és egyfajta kellemes melegséggel tölt el. ( Most is éppen olyat iszom :3 )
2. Szereted a sütőtököt?
Régebben oda meg vissza voltam érte, bár mára ugyan már csillapodott a lelkesedésem, de ha éppen olyan a kedvem, akkor szívesen megeszem most is.
3. Ha meghívnának egy Halloween buliba, minek öltöznél be?
Hívtak, de sajnos nem voltam olyan állapotomba, hogy eltudtam volna menni. Sad story :( Amúgy egy amolyan lightosabb verziójú mexikói koponya sminkem lett volna, hatalmas művirág koszorúval a fejemen, és valami egyszerűbb ruhával.
4. Kedvenc dolgod az őszben?
Nem folyik rólam miniatürizált vízesésként a víz, ha elmegyek sétálni a színes levelek között.
5. Ilyenkor jobb szereted a meleg színeket használni sminkeléskor?
A sminkem nem éppen szokott változni az évszakokhoz megfelelően. Esetleg néha, ha olyan a kedvem, és van egy kis időm szoktam egy kevéske barnásabb árnyalatot felvinni a szemhéjamra ilyenkor.
6. Mivel töltődsz fel ilyenkor?
Meleg teával. A te az örök szerelem, de melegen ilyenkor kész energia bomba.
7. Kedvenc őszi kiegészítőd?
Sapka, sál, vastag pulcsik
8. Nagy meleg pulcsi vagy vászonkabát utcára?
Mivel eléggé didergős lettem az elmúlt években, így nincs az a dolog amiért én kabát nélkül indulnék el a városba, vagy egy hosszabb útra. Persze ha enyhébb az idő akkor kutyasétáltatáshoz mindössze csak egy vastag pulcsit szoktam felvenni, bár annak is jól aláöltözve.
9. Kedvenc ősszel induló sorozat?
Nem igazán vagyok sorozat függő, mivel nem bírom kivárni, amíg kijön egy újabb rész, így többnyire csak akkor kezdek el egy sorozatot, mikor annak már vége, hogy egyhuzamban le tudjam tolni.
10. Sima sál vagy gyűrű/cső sál?
Sima, hooosszúúúúú,széles kötött sál, amit jól magam köré tudok tekerni.
11. Előfordul, hogy ilyenkor még napszemüveget hordasz?
A napszemüvegem állandó kiegészítőm, így egész évben ott lapul a táskámba, hiszen akármikor jöhetnek naposabb idők.
12. Mi az a 3 dolog, ami beugrik elsőnek, ha az őszre gondolsz?
Színes levelek, "swaeter weather", meleg tea
13. Kedvenc őszi tevékenység?
Teljes mértékig anti szociálisnak lenni. Ilyenkor csak nagyon ritkán van. hogyha én hazaértem akkor kimozduljak a szobámból. Megcsinálom a kancsó teám, bezsákmányolok valamit, hogy ne halljak éhen, és engem m
14. Kedvenc zene amit ilyenkor hallgatsz?
Nem igazán szoktak változni a lejátszó listáim, de ahogyan észrevettem mostanában egyre többször tekerek az Artic Monkeys-hoz
15. Kedvenc illat ősszel?
Narancs. Narancsos gyertya és illóolaj minden mennyiségben 

Ezek is tetszhetnek

0 Vélemény?

Flickr Images